Praktisera hos Maktsalongen!

Har du praktik i höst? Vill du lära dig mer om feminism och jämställdhet? Vill du ha en praktikplats där du både kan få ta eget ansvar och ha en engagerad handledare som hjälper dig i din utveckling? Då borde du söka praktik hos Maktsalongen!

Under hösten 2016 kommer Maktsalongen att ta emot en praktikant som har praktik som en del av sin utbildning. Vi tror att du pluggar eller är intresserad av kommunikation, marknadsföring, projektledning, processutveckling eller liknande.

Som praktikant på Maktsalongen får du en inblick i hela Maktsalongens verksamhet och du kommer få vara med i allt ifrån att göra större arrangemang och events, jobba med marknadsföring av Maktsalongens mentorprogram och utbildningar, jobba med strategisk utveckling och delta i Maktsalongens befintliga verksamhet. Vi lägger även stor vikt vid att anpassa praktikperioden efter dina önskemål och vill att du under praktikperioden driver ett eget självständigt projekt med handledning från Maktsalongens kansli.

Läs hela praktikutlysningen här! Ansök genom att skicka CV och ett brev (max 1 A4) där du berättar om dig själv och om varför du vill göra din praktik hos Maktsalongen. Ansök snarast möjligt, vi kommer  gå igenom ansökningar och genomföra intervjuer löpande. Skicka din ansökan till info@maktsalongen.se