Praktikplats med kommunikationsfokus våren 2018!

Nu söker vi en praktikant som vill utvecklas inom kommunikation och opinionsbildning på Maktsalongen under vårterminen 2018! Vi tror att du pluggar journalistik, media, PR eller marknadsföring och att du gillar att skriva, tycker att det är spännande att följa dagens diskussioner och vad som händer i sociala medier. Vårt kontor ligger i Gamla stan i Stockholm och ansökan stänger den 7 mars.

DINA UPPGIFTER

Under din praktik kommer du få driva det dagliga arbetet med vår kommunikation med stöd av vår kommunikationsansvariga. Du kommer få jobba med innehåll till vår hemsida, våra sociala medier och du kommer också ha en viktig roll i det opinionsbildande arbete som vi gör kopplat till årets val! Har du några frågor om praktikens upplägg maila info@maktsalongen.se och märk mailet med Praktik2018. 

ANSÖKAN

Ansökan består av några frågor om vem du är, vad du förväntar dig av oss som praktikplats och så ges du möjlighet att skicka in arbetsprover. Hur din praktik kommer vara upplagd beror på vad du vill göra och utveckla så var så tydlig som möjligt i din ansökan och välj gärna arbetsprover som visar vad du är intresserad av.

Vi erbjuder helst praktik på heltid och ser gärna att du har en längre sammanhängande praktikperiod. Obs! Din praktik måste vara del av en utbildning eller med en annan form av huvudman, tex Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan eller liknande. 

Ansökan stänger klockan 23.59 söndagen den 7 mars och du söker här! Vi kommer läsa ansökningar och göra intervjuer löpande under ansökningsperioden och kommer ge ett besked så snart som möjligt efter ansökningstidens slut, allra senast den 14 mars.

OM MAKTSALONGEN

Maktsalongen är en ideell organisation. Vårt mål är ett jämställt samhälle där makt och inflytande fördelas rättvist. Vi jobbar för att fler unga kvinnor ska se sig själva som ledare och utmana normer som sätter snäva ramar om hur makt ser ut och vad en ledare kan vara. Detta gör vi på individnivå genom att skapa nätverk för unga kvinnor i ledarpositioner, på organisationsnivå genom att utbilda i jämställdhet på arbetsplatser och på strukturnivå genom opinionsbildning.