Nätverk är nyckeln / Farida Ahmadi Högfeldt

Inom den närmaste månaden träffas Maktsalongens nätverk i fem städer; Stockholm, Göteborg, Växjö, Malmö och Umeå <3 I bloggserien ”Mitt engagemang” lär vi känna några av genierna i nätverken!

Från Maktsalongen Malmö som träffas 18 april – Farida Ahmadi Högfeldt!

Jag har senaste året engagerat mig inom olika rörelser som stärker feministisk aktivism. För tillfället är jag aktiv som volontär för kulturgruppen i Feministisk festival i Malmö. Av en ren slump kom jag i kontakt med en person via sociala medier och hen undrade om jag ville vara med i organisationen. Arrangemanget och engagemanget, bygger på ett ideellt initiativ tillsammans med ett stort antal individer och över 50 gräsrotsorganisationer!

Feministisk festival strävar efter jämlikhet, jämställdhet och likabehandling. Vi har som mål att sprida kunskap, kultur och skapa trygga platser där alla kan delta. Alla är välkomna att delta. Festivalen är en mötesplats, som möjliggör möten mellan personer från olika bakgrunder och platser. Gemenskap och samarbete skapar festivalen!

Det är utvecklande för mig som individ att vara engagerad, men det är stärkande när vi är flera som gör det tillsammans. Många idéer föds när vi träffas och önskan är att dessa ska förverkligas! Jag ser mitt engagemang i feministisk festival som en öppning för inkludering och kunskapsutbyte. Att vi finns och samverkar gör att vi växer och blir ännu större i framtiden.

Nätverk är nyckeln till rörelse!

FARIDA AHMADI HÖGFELDT

Deltagare på Maktsalongen Malmö och gästbloggare

Torsdag den 13 april är sista chansen att anmäla sig till Maktsalongen Malmö, haffa din biljett HÄR och tipsa alla episka tjejer som du tycker borde följa med!