Ansökan för mentorer

Detta är ansökningsformuläret för dig som är intresserad av att bli mentor! Du kan läsa allt om mentorskapet på sidan ”Mentorskapsprogrammet 2020” men sammanfattningsvis är det detta som gäller:

  • Att vara mentor till en adept i Maktsalongens mentorskapsprogram handlar om att hjälpa, stötta och lyfta en annan ung kvinna i hennes utveckling som ledare.
  • För att kunna bli antagen som mentor behöver du vara under 35, identifiera dig som kvinna och ha erfarenheter av ledaransvar i ideella organisationer och rörelser.
  • Mentorskapet pågår från mars till december 2020, under året träffar du regelbundet din adept var 4-8 vecka i cirka 1-2 timmar. 
  • För att kunna bli antagen så krävs det att du kan medverka på tre obligatoriska träffar: på en introduktion för mentorerna (vi kommer uppdatera med tid och datum för denna träff under veckan) och på gemensamma träffar för adepter och mentorer kl 11-16 den 8e mars och den 29 november. Alla träffar är i Stockholm, vi erbjuder sökande från andra platser i Sverige gratis boende och resor vid träffarna så att alla har goda möjligheter att vara med, oavsett var i Sverige man bor.
  • Du söker genom att fylla i formuläret nedan och skicka det till oss innan klockan 23.59 den 8 januari. Du får antagningsbesked senast den 24 januari.

Lycka till!

Ps. När du skickat in ditt formulär kommer det upp en Tack-ruta under formuläret. Om den kommer upp betyder det att vi fått din ansökan! Du kommer inte få ett bekräftelsemail.

Fält markerade med * är obligatoriska