Maktsalongen växer, var med och gör oss ännu bättre!

På fredag öppnar ansökan till Maktsalongens förtroendeuppdrag. Då är det möjligt att kandidera till uppdrag inom styrelsen och som verksamhetsrevisor. Som förtroendevald i Maktsalongen är du med och bidrar till ett mer jämställt ungt civilsamhälle. Tillsammans lägger vi grunden för ett mer rättvist samhälle. Låter det som något för dig? Skicka ditt CV och ett personligt brev till valberedning@maktsalongen.se senast den 20 mars.

Styrelsen:

Maktsalongen söker dig som har tidigare erfarenhet ledarskap och styrelseuppdrag inom det unga civilsamhället. Du får gärna ha erfarenhet av jämställdhetsarbete, finansieringsfrågor, opinionsbildning eller utbildningsverksamhet, eftersom de här frågorna utgör en viktig del av den nuvarande verksamheten.

Styrelseuppdraget är både strategiskt och operativt. Maktsalongen är en organisation som växer och förändras. Periodvis behöver du som ledamot att kunna vara med och bidra lite extra till Maktsalongens arbete. Styrelseuppdraget är på så sätt utvecklande och varierande. Styrelsen har budgetansvar.

Skärmklipp 2016-02-18 10.03.28

Verksamhetsrevisor:

Maktsalongen är en organisation som växer och förändras. Det ställer stora krav på goda och engagerade verksamhetsrevisorer. Som verksamhetsrevisor är du med och granskar styrelsens arbete, men du har inte ansvar för den ekonomiska revisionen. Du som kandiderar till revisor ska ha tidigare erfarenhet av liknande uppdrag.

Om du har några frågor eller funderingar går det superbra att höra av sig till valberedningen på valberedning@maktsalongen.se