Jobba hos oss!

Maktsalongen har fått ett nytt projekt som ska genomföras under 2015 och därför söker vi nu en projektledare! Här nedan beskriver vi tjänsten och vem vi söker. Vi välkomnar alla sökande, så sprid gärna till någon du tror skulle passa. Och hör gärna av er vid frågor!

Maktsalongen söker projektledare på 40%

Om Maktsalongen

Maktsalongen är en organisation som arbetar med jämställdhet i det unga civilsamhället. Våra huvudsakliga verksamheter är ett mentorskapsprogram och nätverk för kvinnor på ledande positioner i det unga civilsamhället och programmet Akademien som ger organisationer verktyg att arbeta mer jämställt. Organisationen grundades 2011 och arbetet leds av de två grundarna tillsammans med en ideell styrelse. Idag på kansliet finns en projektledare och en praktikant som arbetar med kommunikation.

Om projektet

Maktsalongen kommer under 2015 utöka verksamheten genom att starta upp lokala verksamheter för kvinnor som är engagerade i det unga civilsamhället på lokal och regional nivå. Projektet kommer till och börja med att gå ut på att arrangera lokala inspirations- och nätverksträffar för kvinnor som är engagerade på lokal och regional nivå, men tanken är att det på sikt ska kunna skapas självständiga nätverk inom ramen för Maktsalongen på lokal nivå.

Om tjänsten 

Projektledarens roll är att leda och utveckla projektet och ta det från idé till verklighet. Det innebär att utifrån projektets ramar och mål skapa lokala och regionala inspirations- och nätverksträffar för kvinnor som är engagerade i det unga civilsamhället på lokal och regional nivå.

Tjänsten är 40% av en heltid och sträcker sig över 1 år med möjlighet till förlängning. Det finns goda möjligheter för dig att själv planera hur du vill jobba och fungerar därför bra att kombinera med studier eller frilansarbete. Tjänsten innebär en del resande till de olika städer där träffarna kommer att vara (Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå samt ytterligare en stad). Arbetsplatsen är på Maktsalongens kontor på Idungatan i Stockholm.

Om dig

Vi ser gärna att du är redo att ta ett stort eget ansvar, att arbeta självständigt och initiativrik. Du kommer ansvara för alla delar av projektet, allt ifrån budget, praktisk planering, ansvara för innehållet under de lokala inspirations- och nätverksträffarna samt ha kontakt med lokalt aktiva på de olika orterna. Ett eget engagemang,  ett kontaktnät inom det unga civilsamhället och förmågan att skapa engagemang hos andra är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att själv leda utbildningar/nätverk eller liknande. Du ser dig själv som en projektledare. Du har kanske en projektledarutbildning eller lett flera egna projekt som inbegriper alltifrån projektplanering, budget till att leda och inspirera andra. Kunskap/utbildning om jämställdhetsfrågor, genus och normkritik är meriterande.

Ansökan

Ansök genom att skicka CV och personligt brev där du fokuserar på att beskriva varför du skulle passa för denna tjänst till info@maktsalongen.se. Sista ansökningsdag är 31/12-14, men vi kommer intervjua löpande under ansökningstiden och tillsätta tjänsten om vi hittar rätt person, så sök så snart som möjligt. Tillträde 1 januari 2015 eller så snart som möjligt efter det.

Vid frågor, kontakta Sara Haraldsson på sara@maktsalongen.se eller 0708 89 81 49.