Den pirrande känslan av något stort

Jag tror att alla kommer ihåg känslan av att börja en ny klass. Att komma in på uppropet, titta runt på alla okända människor runt en. Den lätt nervösa känslan. Undra över hur tiden ni ska ha tillsammans kommer bli. Fundera på vilka som kommer bli dina vänner. Kommer ni vara vänner för livet? Ungefär den känslan tror jag att alla adepter har haft när de kliver in på den allra första träffen med Maktsalongens nätverk och mentorskapsprogram. Det är något väldigt speciellt med att kliva in i ett rum och veta att alla som sitter på något sätt kommer spela en roll i ditt liv. Du vet inte exakt hur. Du vet inte exakt vilka det är som kommer bli extra viktiga. Men du vet att något kommer att hända.

3 omgångar av Maktsalongens mentorskapsprogram har sett dagens ljus. Nästan 100 kvinnor (med kvinnor menar vi personer som definierar sig själva som och/eller av andra läses som kvinnor) har deltagit i programmet som adepter eller mentorer. Och nu är det äntligen dags att öppna ansökan inför det fjärde året, 2015.

Året i Maktsalongen kanske blir det som kan vara avgörande på något sätt i ditt liv. Kanske är det de som får dig att våga kandidera till uppdraget du drömmer om. Kanske är det året som får dig att våga drömma. Kanske är det året då du inser att det är dags att gå vidare. En sak är säker. Under året i Maktsalongen kommer du få möjligheten att utveckla dig själv, lära känna fantastiska personer och få ett nätverk som du kommer få ut så mycket av. Därför är vi från Maktsalongens sida så himla glada att idag öppna ansökan till Maktsalongens nätverk 2015. Läs mer och ansök här!

Ps. Kom ihåg att vissa behöver en liten push för att våga söka. Andra känner inte till Maktsalongen trots att de skulle passa så bra. Tipsa därför gärna någon du känner som du tycker borde söka!