Boka oss

Vi är vana föreläsare, processledare och workshophållare både på svenska och engelska. Vi kan hålla föreläsningar både på plats hos er och digitalt. Maila paloma@maktsalongen.se för att boka oss! 

Föreläsningar

Vi är experter på jämställdhet och jämställdhetsrelaterade frågor som stress, sexuella trakasserier och härskartekniker. Här nedan hittar du mer information om de föreläsningar som vi oftast håller, men såklart kan vi också skräddarsy en föreläsning för er. Klicka på respektive länk för att läsa mer!

Bland tidigare uppdragsgivare finns bland annat Skiftet, Rädda Barnen, Skolverket, Linköpings universitets studentkårer, Vision, NCC, Stjärnjouren, Interfem, Hulebäcks elevkår och UNF.

Processtöd

Vill ni göra en mer djupgående och långsiktig satsning på jämställdhetsarbetet? Det kan vi hjälpa till med! Vi tar tillsammans fram en plan med föreläsningar och workshops som tar er organisation från ord till handling. Detta har vi gjort med bland andra Skolverket, SSU och TCO. Läs mer här om hur arbetet kan se ut och maila oss på paloma@maktsalongen.se så vi kan prata om vad ni behöver.

Vi föreläser i hela Sverige!

Vi reser gärna till er för att föreläsa. Om resande krävs tillkommer rese- och eventuella boendekostnader.

Här kan ni läsa mer om våra olika föreläsare! Alla föreläsningsförfrågningar skickas till paloma@maktsalongen.se.

Paloma Halén Román

Paloma arbetar på Maktsalongen som Nätverks- och utbildningsansvarig. Paloma är ansvarig för alla bokningar av våra föreläsningar och är också en av våra föreläsare.

Sara Haraldsson

Sara är en av Maktsalongens grundare och före detta generalsekretare för Maktsalongen. Sara har en bakgrund i Sveriges elevråd - SVEA, Röda Korsets Ungdomsförbund och LSU - Sveriges ungdomsorganisationer.

Linn Svansbo

Linn är ordförande för Maktsalongen. Linn har en bakgrund i Sveriges elevkårer och jobbar som medlemsutvecklare på fackförbundet Byggnads.