Bli medlem

Maktsalongen är en ideell förening, vilket betyder medlemmarna bestämmer vad Maktsalongen ska göra. På årsmötet bestämmer medlemmarna vad Maktsalongen ska arbeta med och vilka som ska sitta i styrelsen det kommande året. Här kan du läsa vad Maktsalongen ska jobba med 2020 och här kan du läsa om vilka värderingar som driver Maktsalongen.

Att vara medlem i Maktsalongen är ett sätt att stötta Maktsalongens arbete för en jämställd maktfördelning i samhället. Ett medlemskap är giltigt i ett kalenderår, och när det är dags att uppdatera medlemskapet får du som medlem en påminnelse på mejlen. Alla som delar Maktsalongens värderingar kan bli medlemmar. Det finns två sorters medlemskap: huvudmedlemskap och stödmedlemskap.

Huvudmedlemskap

Huvudmedlemmar har får rösta på årsmötet och kan kandidera till förtroendeuppdrag; det är helt enkelt huvudmedlemmarna som beslutar över Maktsalongen. För att bli huvudmedlem behöver du:

  • Identifiera dig som kvinna
  • Vara under 35 år
  • Medlemsavgiften är 80 kr
  • Ansök om huvudmedlemskap här!

Stödmedlemskap

Stödmedlemskapet finns för alla som vill stötta Maktsalongen, även om du inte uppfyller kriterierna för att bli huvudmedlem. Detta gäller för stödmedlemmar:

  • Stödmedlem kan personer som inte uppfyller kriterier för huvudmedlemskap bli, som till exempel de som inte identifierar sig som kvinnor och/eller personer över 35 år.
  • För personer som är under 35 år kostar stödmedlemskapet 80 kr och för personer som är 35 år och äldre kostar det 200kr.
  • Ansök om stödmedlemskap här!

När du blir medlem i Maktsalongen så kommer vi få tillgång till dina personuppgifter. Om du vill läsa mer om hur vi hanterar och lagrar dina personuppgifter så kan du här läsa Maktsalongens integritetspolicy.

Medlemsbrev

Oavsett vilket medlemskap du har kan du skriva upp dig på Maktsalongens medlemsbrev! Här får du feministiska tips, uppdateringar om vårt arbete, och schyssta medlemsförmåner: som rabattkoder i vår webbutik, först-till-kvarn-erbjudanden, och massa annat. Så fort du blivit medlem, skriv upp dig på medlemsbrevet HÄR!