ALLT ÄR DITT-utbildningen

Med ALLT ÄR DITT vill vi ge konkreta verktyg och ett nätverk till dig som är en tjej mellan 16-19 år – för att du ska kunna att engagera dig i samhället och skapa egna initiativ för förändring. Ett steg i att förvalta denna kunskap finns i denna utbildning vi tagit fram för ALLT ÄR DITT.

Genom en djupdykning i våra digitala guider från guideboken ALLT ÄR DITT och gästbesök med inspirerande gäster stöttar vi tjejer att göra det som de brinner för! Det kan handla om allt ifrån att starta en organisation, skapa ett nätverk, arrangera events och hitta finansiering till hur en kan starta en podd, använda sig av sociala medier, samla in pengar till ett gott ändamål eller starta en namninsamling.

Utbildningen består av sex digitala träffar under onsdagar varje vecka, med start den
23 mars 2022.

Under träffarna kommer vi gå igenom de tolv guiderna som finns, ni får prova på metoderna och inte minst diskutera med varandra och skapa nätverk. Du kommer få träffa andra som också har ett samhällsintresse och vill ha kunskap och sammanhang för att kanalisera det intresset!

Utbildningen sker med stöd från allmänna Arvsfonden och är därmed helt kostnadsfri! Läs mer om ALLT ÄR DITT och kolla in alla guiderna på ALLT ÄR DITT:s hemsida!

Ansökan öppnar den 10 januari och sker via detta formulär! Ansökan stänger den 13 mars.