3 snabba till en av årets mentorer!

Nu börjar det verkligen dra ihop sig för alla blivande adepter och mentorer att söka till mentorskapsprogrammet 2016. Imorgon är det nämligen den 5 januari, den  SISTA ansökningsdagen. Vi är så peppade på att träffa er!

Vi kom på att ni som går runt och funderar på att söka kanske undrar över mentorerna eller på att själv söka till mentor. Vi har därför ställt tre snabba frågor till en av de fantastiska mentorer som varit med oss 2014 och 2015, Alexandra Havik! Alexandra har tidigare varit operativ chef för Sveriges Elevkårer och är nu biträdande enhetschef inom arbetsmarknadsförvaltningen i Stockholms stad.

☞ Varför ville du vara mentor?

Förutom att idén med Maktsalongen, nätverket och programmet i sig är helgrymt sökte jag kombinationen av möjligheterna att både få ge tillbaka och ha kvar en fot i civilsamhället när jag själv gick vidare till ett uppdrag i offentlig sektor!

☞ Vad har det gett dig att vara mentor?

Jag har berikats med många perspektiv och case kopplat till min roll som ledare. Efter träffarna har jag alltså grunnat vidare på saker som gynnat mig i min personliga utveckling vilket är en sjukt värd bonus! 

☞ Vad är ditt coolaste mentorsmoment?

Svår grej att välja ett specifikt tillfälle men jag är däremot sjukt tagen av det faktum att jag fått följa mina adepter i en så spännande relation som mentorskapet erbjuder. Jag är riktigt impad av hur de så modigt och frikostigt släppt in mig i deras liv och att ens få va en liten fluga på väggen nära dessa fantastiska brudar är så coolt så det finns inte!